Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A Tigres Caribeños THE RD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Azcona verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona met een sublieme pass. Mella speelt de bal door. Azcona is nu in balbezit. Azcona schiet op doel. Bonilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bonilla passt de bal in één keer door. Piñeiro rent richting de bal. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo schiet op doel. Bonilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal in één keer door. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Guerrero geeft een lange en hoge pass. Brito probeert naar een medespeler te passen. Baquero rent richting de bal. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila haalt uit met een fantastische trap. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - THE RD 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 61%, THE RD 39%.
C.A Tigres Caribeños - THE RD 1:0

58e minuut.
Mella met een sublieme pass. Calderón rent richting de bal. Alvarado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alvarado krijgt een gele kaart. Calderón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Calderón kan niet meer verder spelen. Acero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 52%, THE RD 48%.
C.A Tigres Caribeños - THE RD 1:0