Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Quisquya el fuelte
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Padilla geeft een lange en hoge pass. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alemán krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Guillén passt de bal met de wreef. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo speelt de bal door. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quisquya - el fuelte 0:1

27e minuut.
Nadal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila draait met de bal, schiet en ... Benítez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño geeft een lange en hoge pass. Mesa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brito rent richting de bal. Brito schiet op doel. Benítez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Guillén speelt de bal door. Carballo rent richting de bal. Carballo probeert naar een medespeler te passen. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadal. Nadal krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bueno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila met de inworp. Carballo is nu in balbezit. Carballo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Díez met een snelle inworp. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo passt de bal in één keer door. Carballo is nu in balbezit. Carballo met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quisquya 57%, el fuelte 43%.
FC Quisquya - el fuelte 0:1

53e minuut.
Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal geeft de bal voor. Losada rent richting de bal. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa geeft een hoge lob. Pereira kopt de bal weg. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quisquya 44%, el fuelte 56%.
FC Quisquya - el fuelte 0:1