Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardillas fc THE RD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Luna bokst de bal weg.

8e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Fernández is nu in balbezit. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro onderschept slim de pass. Barreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barreiro rent richting de bal. Fernández is nu in balbezit. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández onderschept slim de pass. Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Soldevilla geeft de bal voor. Abreu kopt de bal weg. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Luna trapt de bal weg van het doel. Cruz kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilar de bal. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Asensio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crespo met een snelle inworp. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardillas fc 49%, THE RD 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ardillas fc - THE RD 0:0

47e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa geeft een lange en hoge pass. Azcona rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez met een sublieme pass. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruz. Cruz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Fernández is nu in balbezit. Fernández draait met de bal, schiet en ... Brito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Brito rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardillas fc 52%, THE RD 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ardillas fc - THE RD 0:0