Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A Tigres Caribeños liverpool s.c
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Calderón probeert naar een medespeler te passen. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ... Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía passt de bal met de wreef. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Daar is Mendizábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal in één keer door. Ávila rent richting de bal. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila onderschept slim de pass. Ávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - liverpool s.c 1:0

31e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal haalt uit met een fantastische trap. Bonilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bonilla probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A Tigres Caribeños - liverpool s.c 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 55%, liverpool s.c 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A Tigres Caribeños - liverpool s.c 1:1

47e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía is nu in balbezit. Carvajal rent richting de bal. Carvajal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Gutiérrez speelt de bal door. Díez is nu in balbezit. Mendizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Mendizábal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez begaat een overtreding. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado passt de bal met de wreef. Carvajal rent richting de bal. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía rent richting de bal. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - liverpool s.c 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 63%, liverpool s.c 37%.
C.A Tigres Caribeños - liverpool s.c 1:2