Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Quisquya MADRID-YANKLICBOCA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
López met de inworp. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santana krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Santana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montaño met een snelle inworp. Frías rent richting de bal. Frías geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Guzmán de bal. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla met de inworp. Klungelig pakt Frías de bal. Frías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Campuzano passt de bal met de wreef. Frías is nu in balbezit. Guzmán is nu in balbezit. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quisquya - MADRID-YANKLICBOCA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quisquya 46%, MADRID-YANKLICBOCA 54%.
FC Quisquya - MADRID-YANKLICBOCA 1:0

52e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Santana zijn tegenspeler op de grond. Santana krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Bueno de bal. Alonso rent richting de bal. Alonso met een sublieme pass. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Méndez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ortiz de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quisquya 42%, MADRID-YANKLICBOCA 58%.
FC Quisquya - MADRID-YANKLICBOCA 1:0