Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRID-YANKLICBOCA FC Quisquya
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Klungelig pakt Montaño de bal. Perelló probeert naar een medespeler te passen. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRID-YANKLICBOCA - FC Quisquya 0:1

7e minuut.
Perelló rent richting de bal. Perelló geeft een lange en hoge pass. Pereira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Frías speelt de bal door. Campuzano rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Frías rent richting de bal. Frías haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Peláez met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MADRID-YANKLICBOCA - FC Quisquya 1:1

24e minuut.
Barreiro speelt de bal door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno probeert naar een medespeler te passen. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano draait met de bal, schiet en ... Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Frías geeft de bal voor. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano draait met de bal, schiet en ... Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla met een snelle inworp. Frías is nu in balbezit. Frías geeft de bal voor. Campuzano heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRID-YANKLICBOCA - FC Quisquya 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 65%, FC Quisquya 35%.
MADRID-YANKLICBOCA - FC Quisquya 1:2

51e minuut.
Frías is nu in balbezit. Frías passt de bal zonder na te denken. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano rent richting de bal. Campuzano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cuevas de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Santana rent richting de bal. Campuzano verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán rent richting de bal. Campuzano onderschept slim de pass. Campuzano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Nadal is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso passt de bal zonder na te denken. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Benítez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MADRID-YANKLICBOCA - FC Quisquya 2:2

71e minuut.
Barreiro rent richting de bal. Barreiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Santana de bal. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nadal speelt de bal door. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías passt de bal met de wreef. Campuzano rent richting de bal. Campuzano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 66%, FC Quisquya 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADRID-YANKLICBOCA - FC Quisquya 2:2