Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardillas fc el fuelte
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Beauchamp kopt de bal weg. Inworp. Ávila met de inworp. Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carballo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ardillas fc - el fuelte 0:1

16e minuut.
Guillén is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Guillén is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ... Luna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Díez probeert naar een medespeler te passen. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Araújo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guillén met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardillas fc - el fuelte 0:2

21e minuut.
Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo rent richting de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ardillas fc - el fuelte 0:3

27e minuut.
Cabrera met een sublieme pass. Crespo is nu in balbezit. Met opzet legt Andujar zijn tegenspeler op de grond. Andujar krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cadenas geeft de bal voor. Losada heeft problemen om de bal te vangen. Cadenas probeert naar een medespeler te passen. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ardillas fc - el fuelte 1:3

36e minuut.
Andujar met de inworp. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal met de wreef. Carballo rent richting de bal. Carballo haalt uit met een fantastische trap. Luna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas met een sublieme pass. Andujar rent richting de bal. Crespo onderschept slim de pass. Crespo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Abreu speelt de bal door. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández onderschept slim de pass. Fernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardillas fc 50%, el fuelte 50%.
ardillas fc - el fuelte 1:3

48e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera met een sublieme pass. Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bonilla de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alemán is nu in balbezit. Alemán passt de bal met de wreef. Beauchamp rent richting de bal. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Díez geeft een hoge lob. Araújo kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilar de bal. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bonilla trapt de bal weg van het doel. Carballo controleert de bal met de borst. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cadenas rent richting de bal. Cadenas geeft de bal voor. Ávila kopt de bal weg. Fernández rent richting de bal. Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardillas fc 45%, el fuelte 55%.
ardillas fc - el fuelte 1:3