Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el fuelte ardillas fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Brito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabrera met een snel genomen vrije trap. Crespo kopt de bal weg. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mesa met een snelle inworp. Abreu rent richting de bal. Carballo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Carballo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carballo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Abreu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Ávila met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap. Luna probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
Mesa passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández rent richting de bal. Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el fuelte - ardillas fc 0:1

43e minuut.
Crespo onderschept slim de pass. Crespo met een sublieme pass. Barreiro rent richting de bal. Barreiro geeft een hoge lob. Mesa geeft de bal voor. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández is nu in balbezit. Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el fuelte - ardillas fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el fuelte 47%, ardillas fc 53%.
el fuelte - ardillas fc 0:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila met een snelle inworp. Alemán geeft de bal voor. Brito maakt een snoekduik en kopt de bal. Luna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro passt de bal zonder na te denken. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el fuelte - ardillas fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el fuelte 55%, ardillas fc 45%.
el fuelte - ardillas fc 0:3