Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRID-YANKLICBOCA C.A Tigres Caribeños
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal met de wreef. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MADRID-YANKLICBOCA - C.A Tigres Caribeños 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez met een snelle inworp. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mella de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piñeiro de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Méndez zal de hoekschop nemen. Bonilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Batlle geeft een hoge lob. Méndez kopt de bal weg. Daar is Piñeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Baquero rent richting de bal. Alvarado begaat een overtreding. Baquero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calderón met een snel genomen vrije trap. Santana rent richting de bal. Ávila onderschept slim de pass. Ávila schiet op doel. Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Calderón rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bonilla met een harde bal richting middenveld. Alvarado kopt de bal weg. Calderón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 46%, C.A Tigres Caribeños 54%.
MADRID-YANKLICBOCA - C.A Tigres Caribeños 1:0

66e minuut.
Batlle geeft de bal voor. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado is nu in balbezit. Baquero onderschept slim de pass. Baquero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Santana geeft de bal voor. Alvarado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Méndez. Méndez krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. Alonso speelt de bal door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 53%, C.A Tigres Caribeños 47%.
MADRID-YANKLICBOCA - C.A Tigres Caribeños 1:0