Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A Tigres Caribeños MADRID-YANKLICBOCA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Batlle verovert de bal door een tackle van achteren. Batlle geeft een lange en hoge pass. Perelló probeert de bal aan de voet te houden. Ávila is nu in balbezit. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - MADRID-YANKLICBOCA 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met een snelle inworp. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft een lange en hoge pass. Piñeiro heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Guzmán de bal. Guzmán speelt de bal door. Mella is nu in balbezit. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Méndez met de inworp. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez geeft een hoge lob. Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal met de wreef. Ávila rent richting de bal. Ávila schiet op doel. Paniagua bokst de bal weg. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila haalt uit met een fantastische trap. Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 58%, MADRID-YANKLICBOCA 42%.
C.A Tigres Caribeños - MADRID-YANKLICBOCA 1:0

70e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Bonilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 33%, MADRID-YANKLICBOCA 67%.
C.A Tigres Caribeños - MADRID-YANKLICBOCA 1:0