Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el fuelte liverpool s.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gutiérrez met de inworp. Mejía geeft een hoge lob. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carvajal rent richting de bal. Carvajal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el fuelte - liverpool s.c 0:1

4e minuut.
Araújo passt de bal zonder na te denken. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán begaat een overtreding. Guzmán krijgt een gele kaart. Brito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guillén wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el fuelte - liverpool s.c 1:1

15e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía speelt de bal door. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alemán passt de bal in één keer door. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap. Bonilla bokst de bal weg.

25e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana geeft de bal voor. Díez kopt de bal weg. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Alemán rent richting de bal. Alemán geeft een lange en hoge pass. Alcázar probeert de bal met de borst te controleren. Brito is nu in balbezit. Brito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Losada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal rent richting de bal. Losada rent richting de bal. Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el fuelte - liverpool s.c 1:2

42e minuut.
Alemán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mejía is nu in balbezit. Alemán verovert de bal door een tackle van achteren. Alemán geeft een hoge lob. Echevarria onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Santana de bal. Carballo is nu in balbezit. Santana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Santana naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el fuelte 55%, liverpool s.c 45%.
el fuelte - liverpool s.c 1:2

53e minuut.
Guillén heeft problemen om de bal te vangen. Mejía onderschept slim de pass. Mejía probeert naar een medespeler te passen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Inworp. Ávila met een snelle inworp. Carballo rent richting de bal. Carballo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Alemán geeft de bal voor. Inworp. Gutiérrez met een snelle inworp. Mejía is nu in balbezit. Mejía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa onderschept slim de pass. Mesa geeft de bal voor. Carballo rent richting de bal. Carballo geeft een hoge lob. Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Araújo met een snelle inworp. Carballo is nu in balbezit. Carballo schiet op doel. Bonilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el fuelte - liverpool s.c 2:2

72e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa geeft een hoge lob. Alcázar rent richting de bal. Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo draait met de bal, schiet en ... Bonilla bokst de bal weg.

74e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán passt de bal in één keer door. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
el fuelte - liverpool s.c 3:2

83e minuut.
Alcázar heeft problemen om de bal te vangen. Carballo onderschept slim de pass. Carballo speelt de bal door. Araújo is nu in balbezit. Araújo probeert naar een medespeler te passen. Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el fuelte 31%, liverpool s.c 69%.
el fuelte - liverpool s.c 3:2