Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpool s.c el fuelte
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft de bal voor. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía onderschept slim de pass. Mejía geeft de bal voor. Carvajal rent richting de bal. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía passt de bal in één keer door. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal schiet op doel. Galán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado rent richting de bal. Carballo onderschept slim de pass. Carballo schiet op doel. Bonilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Alcázar geeft een hoge lob. Inworp. Araújo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carballo rent richting de bal. Carballo schiet op doel. Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Santana probeert de bal aan de voet te houden. Araújo speelt de bal door. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ... Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool s.c 50%, el fuelte 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverpool s.c - el fuelte 0:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galán trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo onderschept slim de pass. Carballo passt de bal zonder na te denken. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abreu onderschept slim de pass. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mesa de bal. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Guzmán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araújo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carballo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bonilla probeert wanhopig de bal te grijpen. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool s.c - el fuelte 0:1

83e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre speelt de bal door. Alemán met een sublieme pass. Ávila rent richting de bal. Ávila geeft een hoge lob. Bonilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool s.c 49%, el fuelte 51%.
liverpool s.c - el fuelte 0:1