Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE RD MADRID-YANKLICBOCA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Méndez kopt de bal weg. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Cruz rent richting de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THE RD - MADRID-YANKLICBOCA 0:1

24e minuut.
Peláez met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THE RD - MADRID-YANKLICBOCA 0:2

26e minuut.
Alvarado probeert de bal aan de voet te houden. Azcona is nu in balbezit. Azcona geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Morillo de bal onder controle te krijgen. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paniagua trapt de bal weg. Alonso kopt de bal weg. Klungelig pakt Soldevilla de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THE RD - MADRID-YANKLICBOCA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE RD 54%, MADRID-YANKLICBOCA 46%.
THE RD - MADRID-YANKLICBOCA 0:3

51e minuut.
Azcona geeft een hoge lob. Guzmán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THE RD - MADRID-YANKLICBOCA 1:3

60e minuut.
Klungelig pakt Brito de bal. Ortiz rent richting de bal. Brito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alonso legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco passt de bal zonder na te denken. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE RD - MADRID-YANKLICBOCA 2:3

75e minuut.
Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE RD - MADRID-YANKLICBOCA 2:4

76e minuut.
Alonso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beauchamp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE RD 38%, MADRID-YANKLICBOCA 62%.
THE RD - MADRID-YANKLICBOCA 2:4