Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRID-YANKLICBOCA THE RD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Morillo is nu in balbezit. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Beauchamp geeft een hoge lob. Brito is nu in balbezit. Brito geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peláez neemt de hoekschop. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Beauchamp is nu in balbezit. Beauchamp passt de bal in één keer door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Morillo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een hoge lob. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Estévez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Azcona verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona met een sublieme pass. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRID-YANKLICBOCA - THE RD 0:1

41e minuut.
Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona geeft een lange en hoge pass. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Paniagua bokst de bal weg.

43e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz geeft de bal voor. Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRID-YANKLICBOCA - THE RD 0:2

44e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met de inworp. Beauchamp is nu in balbezit. Beauchamp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 57%, THE RD 43%.
MADRID-YANKLICBOCA - THE RD 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 53%, THE RD 47%.
MADRID-YANKLICBOCA - THE RD 0:2