Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wunzjklzaqetemlpoi C.A Tigres Caribeños
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Mella speelt de bal door. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero speelt de bal door. Ávila rent richting de bal. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Esquivel kopt de bal weg. Calderón rent richting de bal. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Baquero is nu in balbezit. Baquero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bonilla trapt de bal weg. Aguilar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piñeiro de bal onder controle te krijgen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wunzjklzaqetemlpoi - C.A Tigres Caribeños 1:0

35e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Cortés is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baquero. Baquero krijgt een gele kaart. Cortés raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Mella onderschept slim de pass. Mella geeft een hoge lob. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Calderón rent richting de bal. Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla geeft een lange en hoge pass. Bonilla speelt de bal door. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wunzjklzaqetemlpoi 46%, C.A Tigres Caribeños 54%.
wunzjklzaqetemlpoi - C.A Tigres Caribeños 1:0

75e minuut.
Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Guerrero rent richting de bal. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wunzjklzaqetemlpoi 31%, C.A Tigres Caribeños 69%.
wunzjklzaqetemlpoi - C.A Tigres Caribeños 1:0