Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRID-YANKLICBOCA el fuelte
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Díez met een sublieme pass. Bonilla speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Díez rent richting de bal. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén probeert naar een medespeler te passen. Araújo rent richting de bal. Araújo draait met de bal, schiet en ... Paal! Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Santana met de inworp. Beauchamp probeert de bal met de borst te controleren. Alemán rent richting de bal. Beauchamp onderschept slim de pass. Beauchamp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MADRID-YANKLICBOCA - el fuelte 1:0

41e minuut.
Díez heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz met een sublieme pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 46%, el fuelte 54%.
MADRID-YANKLICBOCA - el fuelte 1:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Peláez niet meer kan verder spelen. Galán komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Araújo geeft een lange en hoge pass. Santana kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Santana de bal onder controle te krijgen. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Santana geeft de bal voor. Inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Guzmán de bal. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Carballo onderschept slim de pass. Carballo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Guzmán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araújo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carballo is nu in balbezit. Carballo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MADRID-YANKLICBOCA - el fuelte 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 70%, el fuelte 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADRID-YANKLICBOCA - el fuelte 1:1