Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el fuelte MADRID-YANKLICBOCA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Carballo is nu in balbezit. Carballo met een sublieme pass. Klungelig pakt Brito de bal. Brito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Santana kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Guzmán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beauchamp is nu in balbezit. Guillén begaat een overtreding. Guillén krijgt een gele kaart. Beauchamp wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Carballo geeft een hoge lob. Guzmán probeert de bal aan de voet te houden. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el fuelte - MADRID-YANKLICBOCA 1:0

34e minuut.
Alemán passt de bal met de wreef. Guillén rent richting de bal. Guillén passt de bal in één keer door. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el fuelte - MADRID-YANKLICBOCA 2:0

40e minuut.
Mesa rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Galán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Guzmán onderschept slim de pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el fuelte - MADRID-YANKLICBOCA 2:1

45e minuut.
Guillén raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguirre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el fuelte 48%, MADRID-YANKLICBOCA 52%.
el fuelte - MADRID-YANKLICBOCA 2:1

52e minuut.
Inworp. Peláez met een snelle inworp. Beauchamp geeft een hoge lob. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Carballo is nu in balbezit. Alvarado begaat een overtreding. Alvarado krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aguirre krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een hoge lob. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Alemán rent richting de bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft de bal voor. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bonilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Beauchamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beauchamp geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bonilla kopt de bal weg. Mesa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beauchamp. Beauchamp krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el fuelte 53%, MADRID-YANKLICBOCA 47%.
el fuelte - MADRID-YANKLICBOCA 2:1