Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardillas fc C.A Tigres Caribeños
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Abreu onderschept slim de pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa met een sublieme pass. Fernández is nu in balbezit. Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo geeft de bal voor. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Beauchamp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ávila. Ávila krijgt een gele kaart. Beauchamp raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Beauchamp kan niet meer verder spelen. Alonso komt het veld opgelopen. Cabrera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández probeert de bal met de borst te controleren. Ochoa rent richting de bal. Fernández onderschept slim de pass. Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ardillas fc - C.A Tigres Caribeños 1:0

31e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft een lange en hoge pass. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Doeltrap. Ochoa trapt de bal weg. Abreu kopt de bal weg. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonilla met een harde bal richting middenveld. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardillas fc 43%, C.A Tigres Caribeños 57%.
ardillas fc - C.A Tigres Caribeños 1:0

65e minuut.
Doeltrap. Bonilla met een harde bal richting middenveld. Cabrera kopt de bal weg. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro draait met de bal, schiet en ... Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Cabrera is nu in balbezit. Met opzet legt Baquero zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Baquero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baquero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Batlle onderschept slim de pass. Gutiérrez rent richting de bal. Batlle begaat een overtreding. Batlle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardillas fc 35%, C.A Tigres Caribeños 65%.
ardillas fc - C.A Tigres Caribeños 1:0