Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el madres ♫Real Madrid♫
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón speelt de bal door. Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cuevas de bal. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. Otero is nu in balbezit. Otero probeert naar een medespeler te passen. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
el madres - ♫Real Madrid♫ 1:0

36e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Cuevas onderschept slim de pass. García rent richting de bal. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el madres 44%, ♫Real Madrid♫ 56%.
el madres - ♫Real Madrid♫ 1:0

57e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Guillén is nu in balbezit. Guillén passt de bal in één keer door. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ávila probeert naar een medespeler te passen. García rent richting de bal. Met opzet legt Ávila zijn tegenspeler op de grond. García wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. Cáceres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bonilla neemt de hoekschop. Arvelo krijgt zijn hoofd ertegen. Echevarria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el madres - ♫Real Madrid♫ 1:1

73e minuut.
Medina trapt de bal weg van het doel. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén speelt de bal door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
López is nu in balbezit. López geeft de bal voor. Inworp. Bonilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el madres 56%, ♫Real Madrid♫ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el madres - ♫Real Madrid♫ 1:1