Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PLASAITALIA hurakan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Cadenas rent richting de bal. Cadenas probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo speelt de bal door. Alberti is nu in balbezit. Alberti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Cadenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa passt de bal zonder na te denken. Alberti rent richting de bal. Alberti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PLASAITALIA - hurakan 0:1

36e minuut.
Mejía speelt de bal door. Alberti is nu in balbezit. Correa met een sublieme pass. Alberti rent richting de bal. Alberti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLASAITALIA 49%, hurakan 51%.
PLASAITALIA - hurakan 0:1

53e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Contreras geeft een hoge lob. Alberti rent richting de bal. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PLASAITALIA - hurakan 0:2

56e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Martínez probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Alberti heeft problemen om de bal te vangen. Alberti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De la Rosa geeft een hoge lob. Antón probeert de bal aan de voet te houden. Alberti is nu in balbezit. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PLASAITALIA - hurakan 0:3

70e minuut.
Bello geeft een lange en hoge pass. Casasnovas speelt de bal door. Alberti rent richting de bal. Alberti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Correa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Alberti onderschept slim de pass. Alberti schiet op doel. Maldonado kopt de bal weg. Casasnovas heeft problemen om de bal te vangen. Casasnovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLASAITALIA 74%, hurakan 26%.
PLASAITALIA - hurakan 0:3