Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozz Barcelona Atlético
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Camarena onderschept slim de pass. Camarena passt de bal met de wreef. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Estrada bokst de bal weg.

6e minuut.
Galán passt de bal met de wreef. Losada rent richting de bal. Losada probeert naar een medespeler te passen. Villalona rent richting de bal. Villalona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Carrasco passt de bal met de wreef. Aguirre geeft een hoge lob. Nadal heeft problemen om de bal te vangen. Villalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona haalt uit met een fantastische trap. Piñeiro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena met een sublieme pass. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozz - Barcelona Atlético 0:1

23e minuut.
Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco passt de bal in één keer door. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bello trapt de bal weg van het doel. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco kopt de bal weg. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozz - Barcelona Atlético 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozz 55%, Barcelona Atlético 45%.
Pozz - Barcelona Atlético 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozz 51%, Barcelona Atlético 49%.
Pozz - Barcelona Atlético 0:2