Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tortillísimos fer28
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


28e minuut.
Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez rent richting de bal. Domínguez met een sublieme pass. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. Aguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Blasco geeft de bal voor. Pimentel kopt de bal weg. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila onderschept slim de pass. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortillísimos 47%, fer28 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tortillísimos - fer28 0:0

50e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasco onderschept slim de pass. Alvarado met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Henríquez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortillísimos - fer28 1:0

53e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tortillísimos - fer28 1:1

55e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Arias rent richting de bal. Arias passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... Henríquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Arias rent richting de bal. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft een hoge lob. Maldonado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Arias is nu in balbezit. Domínguez rent richting de bal. Domínguez met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortillísimos 38%, fer28 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tortillísimos - fer28 1:1