Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PLASAITALIA limeis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Guillén onderschept slim de pass. Guillén passt de bal in één keer door. Mejía is nu in balbezit. Mejía haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén passt de bal in één keer door. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Curiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanchez probeert de bal met de borst te controleren. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenteros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Armenteros is nu in balbezit. Curiel rent richting de bal. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PLASAITALIA - limeis 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLASAITALIA 47%, limeis 53%.
PLASAITALIA - limeis 1:0

77e minuut.
Sanchez speelt de bal door. Curiel rent richting de bal. Curiel passt de bal met de wreef. Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PLASAITALIA - limeis 2:0

82e minuut.
Mejía draait met de bal, schiet en ... Correa geeft de bal voor. Inworp. Castillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guillén geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Paniagua rent richting de bal. Armenteros verovert de bal door een tackle van achteren. Armenteros schiet op doel. Bermúdez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PLASAITALIA - limeis 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLASAITALIA 46%, limeis 54%.
PLASAITALIA - limeis 3:0