Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fer28 Pozz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Castellanos met een sublieme pass. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz passt de bal met de wreef. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fer28 - Pozz 0:1

6e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal met de wreef. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estrada bokst de bal weg.

11e minuut.
Baez speelt de bal door. Aguirre rent richting de bal. Gómez maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gómez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gómez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Aguirre raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aguirre kan niet meer verder spelen. Antón komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila onderschept slim de pass. Ávila geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Antón speelt de bal door. Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blanco is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Estrada met een harde bal richting middenveld. Antón kopt de bal weg. Klungelig pakt Maldonado de bal. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fer28 - Pozz 1:1

23e minuut.
Ávila heeft problemen om de bal te vangen. Ávila geeft de bal voor. Bernal probeert de bal aan de voet te houden. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fer28 - Pozz 2:1

36e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro speelt de bal door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fer28 - Pozz 3:1

37e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Ávila is nu in balbezit. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fer28 39%, Pozz 61%.
fer28 - Pozz 3:1

70e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal zonder na te denken. Bernal is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado schiet op doel. De bal raakt de paal. Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal in één keer door. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel. Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fer28 44%, Pozz 56%.
fer28 - Pozz 3:1