Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Atlético fer28
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carrasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Oliva met een snel genomen vrije trap. Esquivel maakt een snoekduik en kopt de bal. Henríquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Atlético - fer28 1:0

13e minuut.
Maldonado onderschept slim de pass. Carrasco is nu in balbezit. Medina onderschept slim de pass. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona Atlético - fer28 1:1

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baez trapt de bal weg van het doel. Oliva kopt de bal weg. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Medina de bal. Carrasco geeft een hoge lob. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 42%, fer28 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona Atlético - fer28 1:1

47e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Castellanos kopt de bal weg. Camarena rent richting de bal. Camarena haalt uit met een fantastische trap. Henríquez bokst de bal weg. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Losada is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Campuzano heeft problemen om de bal te vangen. Guillén is nu in balbezit. Guillén passt de bal zonder na te denken. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Medina met een sublieme pass. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal geeft een lange en hoge pass. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos passt de bal in één keer door. Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 53%, fer28 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona Atlético - fer28 1:1