Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozz limeis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Bueno geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Comas de bal. Comas met een sublieme pass. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bueno geeft de bal voor. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén onderschept slim de pass. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozz - limeis 0:1

27e minuut.
Guillén is nu in balbezit. Guillén speelt de bal door. Alberti heeft problemen om de bal te vangen. Mejía rent richting de bal. Mejía schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozz - limeis 0:2

29e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een hoge lob. Ortega kan de bal niet met de borst controleren. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Ortega rent richting de bal. Bueno is nu in balbezit. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Aguirre rent richting de bal. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carrasco de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozz 57%, limeis 43%.
Pozz - limeis 0:2

69e minuut.
Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas passt de bal met de wreef. Losada met een sublieme pass. Mejía rent richting de bal. Mejía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozz 53%, limeis 47%.
Pozz - limeis 0:2