Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limeis Pozz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Curiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Blanco met een snel genomen vrije trap. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel. Bermúdez bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Paniagua is nu in balbezit. Ortega onderschept slim de pass. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limeis - Pozz 0:1

24e minuut.
Curiel is nu in balbezit. Curiel probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Estrada trapt de bal weg. Curiel kopt de bal weg. Guillén probeert de bal aan de voet te houden. Mejía is nu in balbezit. Mejía haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Galán is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Mejía rent richting de bal. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limeis 57%, Pozz 43%.
limeis - Pozz 0:1

49e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een hoge lob. Ortega rent richting de bal. Bueno is nu in balbezit. Bueno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bermúdez trapt de bal weg. Curiel kopt de bal weg. Ortega is nu in balbezit. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Trujillo met een snelle inworp. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft de bal voor. Mejía krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Curiel kopt de bal weg. Bernal is nu in balbezit. Bernal passt de bal zonder na te denken. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
limeis - Pozz 0:2

85e minuut.
Losada is nu in balbezit. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een hoge lob. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limeis 60%, Pozz 40%.
limeis - Pozz 0:2