Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Atlético brandy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Azcona geeft een hoge lob. Inworp. Guillén met een snelle inworp. Camarena rent richting de bal. Camarena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Azcona passt de bal zonder na te denken. Alcázar rent richting de bal. Alcázar speelt de bal door. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ... Piñeiro bokst de bal weg.

28e minuut.
Flores rent richting de bal. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena passt de bal zonder na te denken. Guillén is nu in balbezit. Guillén geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Camarena de bal. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena onderschept slim de pass. Camarena draait met de bal, schiet en ... Brugal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Atlético - brandy 1:0

31e minuut.
Guillén speelt de bal door. Alcázar rent richting de bal. Alcázar passt de bal met de wreef. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal in één keer door. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona Atlético - brandy 1:1

43e minuut.
Flores geeft de bal voor. Daar is Nadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel. Piñeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Atlético - brandy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 55%, brandy 45%.
Barcelona Atlético - brandy 1:2

58e minuut.
Camarena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar passt de bal zonder na te denken. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Piñeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

70e minuut.
Brugal trapt de bal weg. Alcázar kopt de bal weg. Nadal rent richting de bal. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Carrasco rent richting de bal. Carrasco passt de bal zonder na te denken. Camarena is nu in balbezit. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona Atlético - brandy 2:2

78e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Bello onderschept slim de pass. Bello passt de bal zonder na te denken. Guillén rent richting de bal. Guillén schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 61%, brandy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona Atlético - brandy 2:2