Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brandy Barcelona Atlético
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Camarena met een sublieme pass. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira speelt de bal door. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pereira geeft een lange en hoge pass. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Aponte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarez met een snelle inworp. Camarena rent richting de bal. Camarena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brandy 59%, Barcelona Atlético 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brandy - Barcelona Atlético 0:0

50e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guillén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camarena is nu in balbezit. Camarena geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Alcázar kopt de bal weg. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal zonder na te denken. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Flores is nu in balbezit. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena probeert naar een medespeler te passen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Méndez. Méndez krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco passt de bal met de wreef. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Camarena rent richting de bal. Camarena passt de bal in één keer door. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brandy - Barcelona Atlético 0:1

66e minuut.
Peña rent richting de bal. Alvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peña met een snel genomen vrije trap. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén draait met de bal, schiet en ... Piñeiro bokst de bal weg.

71e minuut.
Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Camarena is nu in balbezit. Camarena probeert naar een medespeler te passen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brandy 61%, Barcelona Atlético 39%.
brandy - Barcelona Atlético 0:1