Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tortillísimos hurakan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila onderschept slim de pass. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella draait met de bal, schiet en ... Lorenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortillísimos - hurakan 1:0

11e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. Alvarado kopt de bal weg. Klungelig pakt Luna de bal. Mella is nu in balbezit. Mella haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tortillísimos - hurakan 2:0

21e minuut.
Alberti haalt uit met een fantastische trap. Aguirre kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morillo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Arias probeert naar een medespeler te passen. Mella rent richting de bal. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortillísimos 40%, hurakan 60%.
Tortillísimos - hurakan 2:0

54e minuut.
Luna is nu in balbezit. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dávila raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dávila kan niet meer verder spelen. Durán komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Morillo de bal. Martínez geeft een hoge lob. Linares rent richting de bal. Durán onderschept slim de pass. Durán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortillísimos - hurakan 3:0

61e minuut.
Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguirre de bal. Alberti rent richting de bal. Alberti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortillísimos - hurakan 3:1

72e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez is nu in balbezit. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mejía onderschept slim de pass. Mejía probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos geeft een lange en hoge pass. Alberti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mejía rent richting de bal. Mejía passt de bal met de wreef. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortillísimos - hurakan 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortillísimos 46%, hurakan 54%.
Tortillísimos - hurakan 3:2