Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limeis Barcelona Atlético
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua geeft de bal voor. Carrasco kopt de bal weg. Esquivel rent richting de bal. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Nadal met een sublieme pass. Guillén rent richting de bal. Guillén speelt de bal door. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limeis - Barcelona Atlético 0:1

15e minuut.
Trujillo geeft de bal voor. Inworp. Guillén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camarena is nu in balbezit. Camarena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Losada kan de bal niet met de borst controleren. Losada passt de bal zonder na te denken. Carrasco rent richting de bal. Guillén is nu in balbezit. Guillén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
limeis - Barcelona Atlético 1:1

29e minuut.
Losada rent richting de bal. Losada probeert naar een medespeler te passen. Bello rent richting de bal. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Guillén geeft een lange en hoge pass. Carrasco kopt de bal weg. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
limeis - Barcelona Atlético 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limeis 67%, Barcelona Atlético 33%.
limeis - Barcelona Atlético 1:2

58e minuut.
Camarena heeft problemen om de bal te vangen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén passt de bal zonder na te denken. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bello heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena met een sublieme pass. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

79e minuut.
Camarena geeft een hoge lob. Bueno is nu in balbezit. Losada begaat een overtreding. Bueno raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bueno kan niet meer verder spelen. Aparicio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limeis 65%, Barcelona Atlético 35%.
limeis - Barcelona Atlético 1:2