Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Atlético limeis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén passt de bal in één keer door. Daar is Mejía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aquino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cadenas komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Camarena onderschept slim de pass. Curiel onderschept slim de pass. Curiel speelt de bal door. Mejía rent richting de bal. Mejía schiet op doel. Piñeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Camarena geeft een lange en hoge pass. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Atlético - limeis 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 40%, limeis 60%.
Barcelona Atlético - limeis 1:0

64e minuut.
Curiel speelt de bal door. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas begaat een overtreding. Cadenas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Losada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Núñez komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco rent richting de bal. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Blanco bokst de bal weg.

81e minuut.
Núñez onderschept slim de pass. Núñez geeft een lange en hoge pass. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal geeft een hoge lob. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén probeert naar een medespeler te passen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía onderschept slim de pass. Mejía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 41%, limeis 59%.
Barcelona Atlético - limeis 1:0