Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fer28 hurakan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Alberti rent richting de bal. Alberti passt de bal met de wreef. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti onderschept slim de pass. Alberti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo begaat een overtreding. Morillo krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Morillo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morillo met de inworp. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Morillo de bal. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa passt de bal zonder na te denken. Alberti is nu in balbezit. Alberti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ávila passt de bal zonder na te denken. Domínguez rent richting de bal. Domínguez passt de bal met de wreef. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fer28 - hurakan 1:0

39e minuut.
Campuzano geeft een lange en hoge pass. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maldonado de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mejía passt de bal zonder na te denken. Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Contreras. Contreras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fer28 42%, hurakan 58%.
fer28 - hurakan 1:0

52e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa is nu in balbezit. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. De la Rosa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fer28 - hurakan 1:1

67e minuut.
Domínguez passt de bal in één keer door. Daar is Ledesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledesma met een sublieme pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fer28 - hurakan 2:1

69e minuut.
Ávila speelt de bal door. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De la Rosa passt de bal met de wreef. Henríquez speelt de bal door. Ledesma kopt de bal weg. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fer28 42%, hurakan 58%.
fer28 - hurakan 2:1