Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PLASAITALIA Pozz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenteros verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres rent richting de bal. Cáceres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PLASAITALIA - Pozz 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Antón de bal. Comas kopt de bal weg. Klungelig pakt Bernal de bal. Armenteros verovert de bal door een tackle van achteren. Armenteros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Comas rent richting de bal. Antón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bernal met een snel genomen vrije trap. Avilés kopt de bal weg. Bueno is nu in balbezit. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Camacho bokst de bal weg.

29e minuut.
Cadenas probeert naar een medespeler te passen. Cáceres rent richting de bal. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Armenteros is nu in balbezit. Armenteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Galán met de inworp. Aguirre met een sublieme pass. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLASAITALIA 36%, Pozz 64%.
PLASAITALIA - Pozz 1:0

47e minuut.
Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre geeft een hoge lob. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cadenas is nu in balbezit. Cadenas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PLASAITALIA - Pozz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLASAITALIA 43%, Pozz 57%.
PLASAITALIA - Pozz 2:0