Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Atlético hurakan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Camarena de bal. Alberti verovert de bal door een tackle van achteren. Alberti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
De la Rosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft een lange en hoge pass. Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Atlético - hurakan 1:0

13e minuut.
Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela geeft een hoge lob. Mejía rent richting de bal. Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Lorenzo bokst de bal weg.

38e minuut.
Camarena heeft problemen om de bal te vangen. De la Rosa rent richting de bal. Camarena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Camarena krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 48%, hurakan 52%.
Barcelona Atlético - hurakan 1:0

56e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Losada onderschept slim de pass. Losada passt de bal met de wreef. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alberti is nu in balbezit. Bello is nu in balbezit. Alberti onderschept slim de pass. Alberti draait met de bal, schiet en ... Piñeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona Atlético - hurakan 1:1

68e minuut.
Alberti verovert de bal door een tackle van achteren. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa passt de bal in één keer door. Alberti is nu in balbezit. Alberti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Oliva rent richting de bal. Alberti verovert de bal door een tackle van achteren. Losada speelt de bal door. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel speelt de bal door. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Atlético - hurakan 2:1

83e minuut.
De la Rosa met een sublieme pass. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén probeert naar een medespeler te passen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 40%, hurakan 60%.
Barcelona Atlético - hurakan 2:1