Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Atlético PLASAITALIA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Curiel geeft een hoge lob. Daar is Camarena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bello met een sublieme pass. Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenteros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Klungelig pakt Losada de bal. Oliva rent richting de bal. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Cadenas is nu in balbezit. Camarena onderschept slim de pass. Camarena probeert naar een medespeler te passen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Armenteros de bal. Cáceres is nu in balbezit. Armenteros rent richting de bal. Armenteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Camarena is nu in balbezit. Correa is nu in balbezit. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel. Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guillén neemt de hoekschop. Daar is Cadenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Atlético - PLASAITALIA 1:0

26e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel passt de bal met de wreef. Carrasco geeft de bal voor. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel schiet op doel. Camacho bokst de bal weg.

30e minuut.
Armenteros passt de bal zonder na te denken. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Camarena is nu in balbezit. Avilés onderschept slim de pass. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 49%, PLASAITALIA 51%.
Barcelona Atlético - PLASAITALIA 1:0

48e minuut.
Cadenas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Armenteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Oliva zijn tegenspeler op de grond. Oliva is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Armenteros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cadenas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cadenas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sanchez komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Avilés verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén rent richting de bal. Avilés maakt een afschuwelijke overtreding. Avilés krijgt een gele kaart. Guillén roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Guillén kan niet meer verder spelen. Brito komt het veld opgelopen. Carrasco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlético 46%, PLASAITALIA 54%.
Barcelona Atlético - PLASAITALIA 1:0