Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fer28 brandy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Maldonado de bal. Méndez is nu in balbezit. Ledesma begaat een overtreding. Ledesma krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos met een sublieme pass. Guillén rent richting de bal. Guillén schiet op doel. Henríquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Henríquez trapt de bal weg van het doel. Méndez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baez de bal onder controle te krijgen. Guillén rent richting de bal. Guillén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ledesma speelt de bal door. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pereira speelt de bal door. Guillén is nu in balbezit. Domínguez begaat een overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Castellanos de bal onder controle te krijgen. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Henríquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma passt de bal met de wreef. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fer28 55%, brandy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fer28 - brandy 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fer28 44%, brandy 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fer28 - brandy 0:0