Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MBC FC keymel fc
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Acero met een sublieme pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván onderschept slim de pass. Galván schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Cuevas passt de bal met de wreef. Benito probeert naar een medespeler te passen. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo draait met de bal, schiet en ... Linares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MBC FC 43%, keymel fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MBC FC - keymel fc 0:0

46e minuut.
Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena probeert naar een medespeler te passen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero is nu in balbezit. Acero geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas passt de bal met de wreef. Campillo is nu in balbezit. Campillo draait met de bal, schiet en ... Linares bokst de bal weg.

54e minuut.
Acero probeert de bal met de borst te controleren. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal in één keer door. Campillo is nu in balbezit. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MBC FC 30%, keymel fc 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MBC FC - keymel fc 0:0