Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
villamoran MONCI
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Lugo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
villamoran - MONCI 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Bello is nu in balbezit. Bello geeft de bal voor. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Crespo trapt de bal weg van het doel. Inworp. Alonso met een snelle inworp. Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
villamoran - MONCI 1:1

21e minuut.
Aguado rent richting de bal. Bautista rent richting de bal. Villalona is nu in balbezit. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Andujar geeft een lange en hoge pass. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón geeft de bal voor. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Villalona is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Linares met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
villamoran - MONCI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villamoran 59%, MONCI 41%.
villamoran - MONCI 1:2

47e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft de bal voor. Daar is Balaguer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balaguer zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Godoy geeft een hoge lob. Arias rent richting de bal. Met opzet legt Alonso zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Alonso moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alonso schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Arias raakt geblesseerd tijdens het duel. Alcázar met een snel genomen vrije trap. Bautista rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Lugo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aguado geeft een lange en hoge pass. Andujar rent richting de bal. Met opzet legt Balaguer zijn tegenspeler op de grond. Balaguer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Aguado probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Balaguer rent richting de bal. Balaguer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal zonder na te denken. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer onderschept slim de pass. Balaguer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo speelt de bal door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villamoran 59%, MONCI 41%.
villamoran - MONCI 1:2