Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaikunee Origami spartran
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Amano met een snelle inworp. Hirase heeft problemen om de bal te vangen. Ishigame rent richting de bal. Hirase onderschept slim de pass. Hirase geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Origami - spartran 0:1

15e minuut.
Wakamatsu probeert de bal aan de voet te houden. Uchidate is nu in balbezit. Uchidate passt de bal zonder na te denken. Miki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miki schiet op doel. Oguro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Origami - spartran 0:2

26e minuut.
Miki bereikt de bal nog maar net als eerste. Amano onderschept slim de pass. Ishigame is nu in balbezit. Amano onderschept slim de pass. Amano geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Morita geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanakadate met een snelle inworp. Uchida is nu in balbezit. Uchida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fujiyama geeft een hoge lob. Tanakadate kopt de bal weg. Fukunishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchida onderschept slim de pass. Uchida schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Origami - spartran 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Origami 52%, spartran 48%.
Kawaikunee Origami - spartran 1:2

62e minuut.
Wakamatsu geeft een hoge lob. Tanakadate rent richting de bal. Tanakadate geeft een hoge lob. Daar is Uchida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawaikunee Origami - spartran 2:2

74e minuut.
Nakata neemt de hoekschop. Miki heeft problemen om de bal te vangen. Hirase rent richting de bal. Hirase haalt uit met een fantastische trap. Oguro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Origami - spartran 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Origami 52%, spartran 48%.
Kawaikunee Origami - spartran 2:3