Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cdvd Shiro Namida
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Tsuboi is nu in balbezit. Sugiyama begaat een overtreding. Tsuboi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsuboi met een snel genomen vrije trap. Morioka rent richting de bal. Morioka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kawai de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mijata probeert naar een medespeler te passen. Sugiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa schiet op doel. Tokushige maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cdvd - Shiro Namida 1:0

17e minuut.
Komatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshitaka onderschept slim de pass. Yoshitaka passt de bal in één keer door. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tokushige trapt de bal weg van het doel. Shimizu kopt de bal weg. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tokushige speelt de bal door. Komatsu kopt de bal weg. Klungelig pakt Nakata de bal. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cdvd 56%, Shiro Namida 44%.
cdvd - Shiro Namida 1:0

59e minuut.
Tsuboi speelt de bal door. Klungelig pakt Takahara de bal. Sugiyama speelt de bal door. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Takahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Takahara passt de bal in één keer door. Nakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka onderschept slim de pass. Morioka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Saneyoshi probeert de bal aan de voet te houden. Takahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Takahara speelt de bal door. Morioka rent richting de bal. Morioka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cdvd - Shiro Namida 1:1

87e minuut.
Tsuboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saneyoshi onderschept slim de pass. Saneyoshi passt de bal in één keer door. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cdvd 53%, Shiro Namida 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cdvd - Shiro Namida 1:1