Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Mizu Chelsea Ishikawa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Abe bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno is nu in balbezit. Konno geeft de bal voor. Masuda rent richting de bal. Masuda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Oguro probeert naar een medespeler te passen. Narazaki controleert de bal met de borst. Masuda is nu in balbezit. Narazaki is nu in balbezit. Narazaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Oguro trapt de bal weg. Tsuboi kopt de bal weg. Narazki heeft problemen om de bal te vangen. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Jaw-Shen rent richting de bal. Kanamori onderschept slim de pass. Kanamori speelt de bal door. Masuda is nu in balbezit. Masuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 36%, Chelsea Ishikawa 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sora Mizu - Chelsea Ishikawa 0:0

56e minuut.
Hirano is nu in balbezit. Hirano passt de bal met de wreef. Masuda rent richting de bal. Masuda draait met de bal, schiet en ... Choe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - Chelsea Ishikawa 0:1

57e minuut.
Konno met de inworp. Narazki is nu in balbezit. Narazki speelt de bal door. Masuda rent richting de bal. Masuda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tamahome kopt de bal weg. Masuda is nu in balbezit. Komano verovert de bal door een tackle van achteren. Narazaki is nu in balbezit. Narazaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Narazaki de bal. Bandai rent richting de bal. Bandai met een sublieme pass. Sogahata rent richting de bal. Sogahata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Akamine is nu in balbezit. Bandai onderschept slim de pass. Bandai probeert naar een medespeler te passen. Kanamori rent richting de bal. Kanamori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kanamori is nu in balbezit. Jaw-Shen is nu in balbezit. Kanamori verovert de bal door een tackle van achteren. Kanamori haalt uit met een fantastische trap. Hagimura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sora Mizu - Chelsea Ishikawa 1:1

88e minuut.
Kanamori rent richting de bal. Kanamori draait met de bal, schiet en ... Hagimura speelt de bal door. Masuda is nu in balbezit. Masuda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 39%, Chelsea Ishikawa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sora Mizu - Chelsea Ishikawa 1:1