Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Notre-Dame des Vertus nbvnvn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Yukio probeert naar een medespeler te passen. Sugimoto is nu in balbezit. Kaburaki rent richting de bal. Teshima rent richting de bal. Teshima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Notre-Dame des Vertus - nbvnvn 0:1

14e minuut.
Nakaharai met de inworp. Teshima is nu in balbezit. Teshima geeft de bal voor. Kudo rent richting de bal. Kudo schiet op doel. Kurahaszi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Minami verovert de bal door een tackle van achteren. Minami geeft een lange en hoge pass. Daar is Hasegawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaburaki is nu in balbezit. Kaburaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hasegawa probeert naar een medespeler te passen. Kudo probeert de bal aan de voet te houden. Kaburaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaburaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Notre-Dame des Vertus - nbvnvn 0:2

36e minuut.
Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita passt de bal met de wreef. Tanoue rent richting de bal. Noda onderschept slim de pass. Noda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Minami probeert naar een medespeler te passen. Jung-Hwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teshima begaat een overtreding. Jung-Hwan raakt geblesseerd tijdens het duel. Jung-Hwan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoue passt de bal in één keer door. Yukio is nu in balbezit. Yukio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Notre-Dame des Vertus - nbvnvn 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notre-Dame des Vertus 52%, nbvnvn 48%.
Notre-Dame des Vertus - nbvnvn 1:2

51e minuut.
Ohashi verovert de bal door een tackle van achteren. Ohashi geeft een lange en hoge pass. Hamada kopt de bal weg. Teshima is nu in balbezit. Teshima schiet op doel. Kurahaszi bokst de bal weg.

62e minuut.
Santos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita haalt uit met een fantastische trap. Otsubo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Notre-Dame des Vertus - nbvnvn 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notre-Dame des Vertus 56%, nbvnvn 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Notre-Dame des Vertus - nbvnvn 2:2