Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nbvnvn Notre-Dame des Vertus
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Teshima controleert de bal met de borst. Yukio rent richting de bal. Teshima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yukio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yukio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yamashita onderschept slim de pass. Yamashita met een sublieme pass. Hirano speelt de bal door. Noda is nu in balbezit. Noda haalt uit met een fantastische trap. Otsubo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kasai is nu in balbezit. Kasai passt de bal met de wreef. Jung-Hwan rent richting de bal. Jung-Hwan geeft een hoge lob. Noda maakt een snoekduik en kopt de bal. Otsubo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Yukio geeft een hoge lob. Daar is Noda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujigaya onderschept slim de pass. Noda is nu in balbezit. Noda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nbvnvn - Notre-Dame des Vertus 0:1

36e minuut.
Sugimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaburaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugimoto verovert de bal door een tackle van achteren. Teshima onderschept slim de pass. Teshima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tanoue geeft de bal voor. Ishigame kopt de bal weg. Yukio rent richting de bal. Teshima onderschept slim de pass. Teshima draait met de bal, schiet en ... Kurahaszi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nbvnvn 53%, Notre-Dame des Vertus 47%.
nbvnvn - Notre-Dame des Vertus 0:1

67e minuut.
Tanoue probeert naar een medespeler te passen. Hamada is nu in balbezit. Hirano begaat een overtreding. Hirano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nbvnvn 33%, Notre-Dame des Vertus 67%.
nbvnvn - Notre-Dame des Vertus 0:1