Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itooshi Futago aris_manurung@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Oi is nu in balbezit. Oi geeft een hoge lob. Yoshikawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wakamatsu rent richting de bal. Wakamatsu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irie zal de hoekschop nemen. Wakamatsu krijgt zijn hoofd ertegen. Ishimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Yamada met een sublieme pass. Ezoe rent richting de bal. Ezoe met een sublieme pass. Tamahome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yanai. Yanai krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiko passt de bal in één keer door. Nishimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakamatsu onderschept slim de pass. Wakamatsu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itooshi Futago 72%, aris_manurung@yahoo.com 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itooshi Futago - aris_manurung@yahoo.com 0:0

53e minuut.
Harasaki probeert de bal met de borst te controleren. Harasaki passt de bal zonder na te denken. Maekawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome onderschept slim de pass. Tamahome haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Yamada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ezoe geeft de bal voor. Ienaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome is nu in balbezit. Tamahome draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiko onderschept slim de pass. Kiko passt de bal met de wreef. Wakamatsu rent richting de bal. Wakamatsu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nishi passt de bal in één keer door. Harasaki is nu in balbezit. Harasaki passt de bal met de wreef. Tamahome rent richting de bal. Tamahome draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itooshi Futago 42%, aris_manurung@yahoo.com 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itooshi Futago - aris_manurung@yahoo.com 0:0