Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Ishikawa Shiro Namida
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Jaw-Shen is nu in balbezit. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Akamine is nu in balbezit. Komatsu is nu in balbezit. Komatsu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jaw-Shen is nu in balbezit. Takahara verovert de bal door een tackle van achteren. Komatsu is nu in balbezit. Morioka is nu in balbezit. Morioka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Ishikawa - Shiro Namida 0:1

31e minuut.
Takahagi met de inworp. Daar is Takahara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takahara passt de bal zonder na te denken. Morioka rent richting de bal. Morioka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Ishikawa 70%, Shiro Namida 30%.
Chelsea Ishikawa - Shiro Namida 0:1

56e minuut.
Jaw-Shen geeft een lange en hoge pass. Tashiro kopt de bal weg. Daar is Takahara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narazaki rent richting de bal. Narazaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Akamine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Inoha zal de hoekschop nemen. Morioka is nu in balbezit. Morioka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Ishikawa - Shiro Namida 0:2

79e minuut.
Shimizu onderschept slim de pass. Takahara speelt de bal door. Morioka is nu in balbezit. Daar is Komatsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komatsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Ishikawa - Shiro Namida 0:3

85e minuut.
Jaw-Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaw-Shen passt de bal in één keer door. Takahara met een sublieme pass. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Ishikawa 65%, Shiro Namida 35%.
Chelsea Ishikawa - Shiro Namida 0:3