Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Mizu cdvd
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai passt de bal zonder na te denken. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Oku passt de bal zonder na te denken. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshitaka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sogahata raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kanamori neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sogahata is nu in balbezit. Kawai is nu in balbezit. Sogahata onderschept slim de pass. Sogahata draait met de bal, schiet en ... Ishimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - cdvd 1:0

29e minuut.
Bandai rent richting de bal. Sugiyama is nu in balbezit. Bandai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sugiyama roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sugiyama kan niet meer verder spelen. Narahashi komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Oguro geeft een hoge lob. Hoshino kopt de bal weg. Tamahome is nu in balbezit. Narahashi verovert de bal door een tackle van achteren. Narahashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 38%, cdvd 62%.
Sora Mizu - cdvd 1:0

49e minuut.
Yoshitaka passt de bal in één keer door. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa passt de bal zonder na te denken. Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sora Mizu - cdvd 1:1

57e minuut.
Komano onderschept slim de pass. Komano geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoshino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - cdvd 2:1

58e minuut.
Kanamori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yamaguchi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Nakata geeft de bal voor. Inworp. Yoshitaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yamaguchi is nu in balbezit. Yamaguchi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - cdvd 3:1

62e minuut.
Yoshitaka is nu in balbezit. Bandai verovert de bal door een tackle van achteren. Bandai speelt de bal door. Sogahata rent richting de bal. Sogahata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 40%, cdvd 60%.
Sora Mizu - cdvd 3:1