Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cdvd Sora Mizu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Abe kan de bal niet met de borst controleren. Oku speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kanamori de bal onder controle te krijgen. Sogahata is nu in balbezit. Sogahata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Yoshitaka rent richting de bal. Yoshitaka geeft een hoge lob. Niwa is nu in balbezit. Kanamori onderschept slim de pass. Kanamori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Sugiyama de bal. Sugiyama met een sublieme pass. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cdvd - Sora Mizu 1:0

32e minuut.
Sugiyama is nu in balbezit. Tsuboi verovert de bal door een tackle van achteren. Tsuboi geeft de bal voor. Oku geeft een hoge lob. Tsuneda kopt de bal weg. Ishimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kawai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cdvd 50%, Sora Mizu 50%.
cdvd - Sora Mizu 1:0

46e minuut.
Sogahata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yamaguchi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Abe de bal. Niwa is nu in balbezit. Tsuboi begaat een overtreding. Tsuboi krijgt een gele kaart. Niwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abe met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kurosawa de bal. Kurosawa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eguchi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tsuneda heeft problemen om de bal te vangen. Yamaguchi is nu in balbezit. Tsuneda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsuneda krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tsuboi speelt de bal door. Komano rent richting de bal. Komano speelt de bal door. Yamaguchi is nu in balbezit. Yamaguchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kawai met een harde bal richting middenveld. Bandai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandai passt de bal in één keer door. Kanamori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanamori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cdvd - Sora Mizu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cdvd 52%, Sora Mizu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cdvd - Sora Mizu 1:1