Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itooshi Futago Notre-Dame des Vertus
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Funakoshi kopt de bal weg. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda is nu in balbezit. Yamashita is nu in balbezit. Yamashita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Harasaki is nu in balbezit. Jung-Hwan verovert de bal door een tackle van achteren. Jung-Hwan met een sublieme pass. Noda rent richting de bal. Noda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itooshi Futago 63%, Notre-Dame des Vertus 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itooshi Futago - Notre-Dame des Vertus 0:0

54e minuut.
Ohashi geeft de bal voor. Kasai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Funakoshi. Funakoshi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Yamashita verovert de bal door een tackle van achteren. Kina is nu in balbezit. Yamashita verovert de bal door een tackle van achteren. Yamashita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itooshi Futago - Notre-Dame des Vertus 0:1

88e minuut.
Ezoe passt de bal zonder na te denken. Sugimoto rent richting de bal. Sugimoto passt de bal met de wreef. Tamahome rent richting de bal. Tamahome haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itooshi Futago 60%, Notre-Dame des Vertus 40%.
Itooshi Futago - Notre-Dame des Vertus 0:1