Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cdvd Chelsea Ishikawa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Onizuka onderschept slim de pass. Onizuka probeert naar een medespeler te passen. Mijata speelt de bal door. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Konno geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nakata de bal. Masuda verovert de bal door een tackle van achteren. Masuda draait met de bal, schiet en ... Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cdvd - Chelsea Ishikawa 0:1

35e minuut.
Hoshino met een sublieme pass. Jae-Jin heeft problemen om de bal te vangen. Jae-Jin passt de bal in één keer door. Masuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masuda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yoshitaka rent richting de bal. Yoshitaka geeft een lange en hoge pass. Daar is Yokotani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cdvd 45%, Chelsea Ishikawa 55%.
cdvd - Chelsea Ishikawa 0:1

52e minuut.
Narahashi passt de bal met de wreef. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaw-Shen is nu in balbezit. Kurosawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurosawa schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Jae-Jin is nu in balbezit. Jae-Jin geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaw-Shen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masuda is nu in balbezit. Masuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cdvd - Chelsea Ishikawa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cdvd 54%, Chelsea Ishikawa 46%.
cdvd - Chelsea Ishikawa 0:2